L'hípica lleidatana celebra Sant Miquel amb el Concurs Territorial de Salt al C.H Terraferma

30/09/2019

Es tracta del cinquè concurs puntuable per la Lliga de les Terres de Ponent en el que es va retre homenatge José Miguel Gan

Una cinquantena de genets i amazones van prendre part aquest diumenge del cinquè concurs puntuable per la lliga de Salt d’Obstacles de les Terres de Ponent 2019 a les instal·lacions del Club Hípic Terraferma, a Lleida, com és tradició, coincidint amb la celebració de Sant Miquel. En el concurs es van disputar proves des de 0,60 fins a 1,20m i va comptar amb un sentit homenatge a José Miguel Gan, professional molt vinculat a la hípica lleidatana i que va traspassar el passat mes de desembre.

Pel que fa a la competició, en la prova gran de 1,20m es va fer amb la victòria Naiara Moya amb Remake D amb un recorregut sense falta i un temps de 73,94 segons. Karen Pérez va ser segona amb Feliz, seguida per Albert Benet amb Kaiser.

En la prova de 1,10m Jordi Caballol amb Okehurst MR va ser primer amb un recorregut sense falta i un temps de 73,52 segons seguit per Marina Guardiola amb Gold Dream en la segona posició i Annaïs Moya amb Derlania, a la tercera.

Pel que fa a la prova de 1m, el guanyador va ser Aleix Poblet amb Pinta amb un recorregut sense penalització i un temps de 68,42 segons, seguit per Josep Maria Torrell amb Follow Me i Ares Bellera amb Casirado.

A 0,90m Aleix Poblet es va fer amb la primera posició sense cap falta i amb un temps de 69,46 segons seguit per Carolina Vallribera amb Comotu en la segona posició i Aina Alcàntara amb Dakini i Alejandro Costa amb Aramis, tercers ex aequo.

En la prova de 0,80m la guanyadora va ser Mar Arcas amb Lola, seguida Maria Alyona i Kayac i Noa Moya amb Kiara.

En la prova de 0,60m hi va haver 7 participants, tots ells premiats en tractar-se d'una prova sense cronòmetre.