Les Estades de Lleure d'Alpicat tanquen la seva edició més ‘segura’ sense cap incidència

31/07/2020

La 16a edició de les Estades de Lleure d’Alpicat acaba aquest divendres després de gairebé un mes d’intensa activitat marcada per les mesures de seguretat i higiene i en què, afortunadament, no s’ha produït cap incidència negativa en aquest sentit.

Com és tradicional, les Estades s’han desenvolupat en dos torns, el primer del 6 al 17 de juliol amb 138 participants, i el segon del 20 al 31 de juliol amb 114 inscrits. Tots dos torns s’han celebrat sota un estricte control de les mesures sanitàries i d’higiene, segons han disposat les autoritats sanitàries.

Pel que fa a les activitats que s’han dut a terme, com és habitual el programa ha inclòs tota mena de jocs esportius (bàsquet, BTT, hoquei/patinatge, handbol, vòlei, tennis, futbol, escalada, pàdel, jocs tradicionals,...), així com activitats aquàtiques i activitats d’expressió (aeròbic, balls, teatre, taller de circ,...) i altres activitats complementàries (manualitats, gimcanes, curses d’orientació, piragüisme,...).

Adreçades a nens i nenes de 6 a 15 anys, les Estades d’Alpicat són unes de les més antigues de les comarques de Lleida i estan organitzades per l’Ajuntament. 


Infolleida