L’EFAC Almacelles cau per golejada davant del FC Borges

25/05/2018

L’EFAC Almacelles ha caigut de manera contundent davant del FC Borges per 5 a 2 en l’últim partit de la lliga. Els homes de Pablo Petreñas, que no es jugaven res, han començat dominant el partit però l’expulsió del porter Pau Mora abans d’arribar a la mitja part, ha canviat la dinàmica del partit i el FC Borges ha pogut remontar el matx.

L’EFAC Almacelles ha patit una severa golejada a casa del FC Borges per 5 a 2. El partit ha començat de cara pels almacellencs i als trenta minuts de joc ja guanyaven per 0 a 2 amb gols de Rafa Sánchez i Òscar Canadell. El partit s’ha torçat però amb l’expulsió del porter Pau Mora poc abans d’arribar a la mitja part per una falta fora de l’àrea, en què ha vist la vermella directa. Abans d’arribar a la mitja part, el FC Borges ha retallat distàncies amb una gol de David Montoy.

Només començar la segona part, el FC Borges ha emptat el partit gràcies a un gol de David Montoy. A partir d’aqui, el FC Borges ha dominat el partit. Anderson Cayola al minut 63 ha avançat el Borges al marcador per 3 a 2. I Joan Torné, amb dos gols en menys de 10 minuts, ha sentenciat el partit.

L’EFAC Almacelles, que ja s’enfrontava al FC Borges amb la tercera plaça assegurada, espera ara una carambola d’ascensos que el permetria pujar de categoria. Per a que fos possible, caldria que el Llagostera de segona B, guanyés l’eliminatòria per la permanència i que dos dels quatre equips de tercera que juguen la promoció d’ascens pugessin de categoria.