L'Alpicat va de stage a Espot per preparar l'OK Lliga

12/08/2022

L'equip entrenarà fins diumenge al Pallars i dimarts jugarà a Fraga

L’Alpicat ja s’ha posat en marxa per preparar de la millor manera possible l’estrena a l’OK Lliga femenina. Per fer-ho, després d’entrenar-se ahir per segon dia al pavelló de Mollerussa, l’equip es va traslladar fins a Espot, on faran una estada fins diumenge. “Passar a l’OK Lliga és un salt molt gran i hem d’adaptar-nos-hi al més ràpidament possible”, explicava el tècnic, Miquel Serret.

Dimarts, l’equip ja jugarà el primer amistós. Serà a les 18.30 a la pista del Fraga, un altre equip acabat d’ascendir a la màxima categoria. El calendari, que es va sortejar el passat 26 de juliol, va oferir un inici de Lliga complicat per a les del Segrià, ja que comencen amb dos dels favorits al títol, el Palau de Plegamans a casa a la primera jornada (17 de setembre) i a la pista del Gijón a la segona (24 de setembre).

"Nosaltres tenim clar que l’objectiu és la permanència. I a l’OK Lliga hi ha quatre equips que estan molt per sobre de la resta, Palau de Plegamans, Vila-sana, Gijón i Manlleu, i entre la resta ja s’iguala més”, afegeix el tècnic. “Tot el que sigui sumar serà bo, però els punts els haurem de buscar davant dels nostres rivals directes.

Així que les dos primeres setmanes de Lliga ens les prenem com dos setmanes més de pretemporada. Són dos partits en els quals tenim més a guanyar que a perdre, però no és la nostra Lliga. Serà més important per a nosaltres guanyar el tercer partit, a casa amb l’Igualada”, assenyala. L’equip ha fet tres incorporacions.

Han arribat la xilena Francisca Meza; la lleidatana Mar Franci, procedent de l’Igualada, i la portera Leyre López, que l’any passat va pujar a OK Lliga amb el Fraga. De la temporada passada continuen Núria Jové, Arantxa González, Eva Pastor, Laura Pastor, Laia Cid, Ona Moreno i la portera Laia Pagés. També compten amb una tercera portera, Noa Cotelo, que compaginarà el primer equip amb el filial de Primera Catalana. L’Alpicat també ha d’afrontar el mes que ve la Supercopa Catalana, com a campions de Lliga, encara que aquesta competició no té encara les dates confirmades i compta també amb un altre amistós programat, el dia 27 a Voltregà.

J.C.M.