L'Alpicat arranca amb l'objectiu de pujar a OK Lliga

01/09/2022

L'equip de Sito Expósito inicia la pretemporada sense Márquez ni Raúl Fernández

Amb l’objectiu d’ascendir a l’OK Lliga masculina, va arrancar dimarts la pretemporada l’HC Alpicat, en el qual debuta com a entrenador Jordi Sito Expósito, que arriba procedent del Noisy francès per agafar el relleu de Xavi Roy. La plantilla es va posar en marxa sense el seu fitxatge estrella, el xilè Felipe Márquez, i sense Raúl Fernández, que ha fitxat pel Coutras francès sense acord amb l’Alpicat, que hauria de cobrar 6.000 euros com a compensació, ja que el club l’havia renovat al juliol. El jugador estava citat per entrenar-se el primer dia.

Sí que hi van ser els porters Ricard Casals i Franco Scarso, juntament amb els jugadors de pista Joan Ramon Serret, Miquel Serret, Pol Besolí, David Ballestero, Iago Vázquez i Deri Mataix. Sito Expósito, que també dirigirà el filial de Nacional Catalana, admet que l’objectiu no és cap altre que “pujar a l’OK Lliga”. El tècnic de Capellades arriba a l’Alpicat després de tres temporades a França, la primera al Nantes i les dos últimes al Noisy, que va fer campió de Copa el 2021.

Amb el Capellades va ascendir OK Lliga Plata, encara que ja no va entrenar en aquesta categoria al marxar a França després d’aquest èxit. Sobre el seu fitxatge per l’Alpicat va explicar que “vaig decidir que l’experiència a França havia acabat i que volia tornar a Catalunya. La proposta de l’Alpicat em va agradar perquè és un projecte ambiciós”. Sobre l’objectiu de pujar a l’OK Lliga va dir que “hi ha potencial per aconseguir-ho” i també va valorar de forma positiva el fet de dirigir l’equip filial.

“És una bona categoria i en aquest equip l’objectiu és el de formar jugadors que puguin incorporar-se al primer equip". Sito Expósito ha firmat per dos temporades amb opció a una més i en cas d’ascens, en qualsevol de les dos pròximes temporades, la renovació és automàtica. L’Alpicat també té programat el calendari d’amistosos de la pretemporada. Els dos primers seran davant d’equips històrics de l’hoquei lleidatà: el 6 de setembre visitarà el Juneda i el dia 8 el Bell-lloc. El seguiran el dia 16 a casa davant del Capellades, el 18 a Vendrell, el 24 a Olot i l’1 d’octubre a Sant Feliu, a part de la Lliga Catalana.

ALEIX BERGÉS MASIP i J.C.M.