L’alcalde d’Alcarràs es reuneix amb el subdelegat del Govern a Lleida

25/09/2019

L’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra, s’ha reunit aquest dimarts a la tarda amb el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, amb l’objectiu de conèixer les necessitats del municipi i treballar conjuntament en la recerca de solucions. A la reunió també han assistit el tinent d’alcalde, Jordi Janés, i la portaveu de PSC, Gemma Escar

El principal tema que s’ha tractat durant la trobada ha estat la necessitat de millores en l’àmplia xarxa de camins d’aquest municipi, propietat de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), que comunica Alcarràs amb altres municipis propers com Almacelles, Gimenells i Pla de la Font, Sucs, Raimat i Lleida. Uns camins que estan en mal estat i que són una causa constant de queixes i preocupació dels veïns del municipi.

La necessitat de millora de l’autovia A-2 ha sigut una altra qüestió tractada a la reunió. En aquest sentit, el subdelegat del Govern ha explicat a l’alcalde el projecte de inversió prevista per part del Ministeri de Foment, per a la millora d'aquesta via en un tram de 15 quilòmetres entre Torrefarrera i Els Alamús i que, actualment, està pendent d'adjudicació definitiva. Per la seva part, Manel Ezquerra també ha comentat que es podria treballar l’estat del tram que l’A-2 que afecta Alcarràs, per solucionar els accidents de tràfic i la sinistralitat de la via, i que es podria treballar en un futur.

Infolleida