L'Ajuntament de Torres de Segre endurirà les sancions per l'abocament descontrolat de les escombraries i anuncia la instal·lació de càmeres per identificar els incívics

31/08/2020

L'Ajuntament de Torres de Segre informa que endurirà les sancions davant d’infraccions incíviques i ja estudia instal·lar càmeres de seguretat que ajudin a identificar les persones responsables d’aquestes accions.
"Tres dies a la setmana -dilluns, dimecres i divendres-, la brigada local revisa totes les illes de contenidors repartides pel terme municipal i recull les escombraries que es llencen fora", diu l'Ajuntament.
"Durant l’estiu, aquesta tasca és encara més important, ja que la població de la nostra vila augmenta, i com a conseqüència, també ho fa la quantitat de residus que es generen.
De vegades, les escombraries es dipositen a l’exterior perquè els contenidors poden estar plens, i altres cops, incomprensiblement, també tot i haver-hi encara espai a l’interior.
Les illes que més registren aquesta pràctica incorrecta i falta de respecte a qui tracta els residus com és degut, són les del polígon industrial Panamà, plaça Castell i les Casetes," afegeix.
"Recordem que s’ha de procurar deixar les escombraries a l’interior i adaptar la seva forma perquè ocupin el menor volum possible. En cas que el contenidor estigui ple, podem apropar-nos a l’illa més pròxima.
La freqüència de buidatge dels contenidors ja està ajustada a la mida i les necessitats de Torres de Segre per part del Consell Comarcal del Segrià, responsable de la gestió dels residus."
Infolleida