L'Ajuntament de Torre-serona neteja el poble de males herbes i plagues

10/05/2020

Divendres va repartir casa per casa mascaretes per adults i infantils

L'Ajuntament de Torre-serona ha encarregat a la brigada municipal la neteja de males herbes, treballs de jardineria i control de plagues al municipi, i ho comunica als veïns i veïnes:

Tot i la pandèmia del Covid-19 i l'estat d'alarma, al poble tenim tasques essencials que no es poden endarrerir, per tal de tindre les coses mínimament endreçades i netes.

Aquests dies la brigada municipal està treballant en la tasca de sega, esporga i aplicació de herbicides per matolls i males herbes als bancals i camins del municipi, per tal de garantir la bona visibilitat i circulació; també s'estan fent treballs de jardineria, tractaments fitosanitaris, i de control de plagues per rosegadors, aixì com també la posada en marxa dels regs automàtics de parcs, jardins, i neteja dels carrers, tasques que continuaran durant aquesta setmana vinent.

Com a mesures preventives, s'han parat totes les fonts d'aigua potable d'ús públic ubicades als parcs o jardins de municipi, i continuarem aplicant les mesures que ens vagin arribant de les autoritats sanitàries.

Per un altre costat, divendres la brigada municipal va fer el repartiment de les 2 mascaretes quirúrgiques de protecció individual als veïns i veïnes del poble i també mascaretes infantils casa per casa, aquestes ja amb certificació de fins a 30-40 rentades segons desgast.

Les mascaretes d'un sol ús, han sigut adquirides per l'Ajuntament i distribuïdes gratuïtament a tothom per acord de ple.

Les mascaretes infantils ha sigut una donació d'una empresa vinculada al poble (Dipovips), a la qual agraïm molt la seva col·laboració.

Infolleida