L'Ajuntament d'Almacelles dedica el calendari 2021 al comerç del poble

24/12/2020

Un any més, i ja en van 18, l’Ajuntament d’Almacelles ha presentat el calendari de l'any que anem a encetar, 2021, que es repartirà per totes les llars d’Almacelles, i que cada any gira a l’entorn d’un tema en especial. Així, en aquesta ocasió, s’ha decidit que el calendari de 2021 tingui com a eix principal la promoció, difusió i conscienciació del comerç i servei local, i la importància de consumir productes de proximitat i de Km 0. De fet, com a nota curiosa, els lots que reparteix l’Ajuntament d’Almacelles de fa uns anys ençà a tots els seus treballadors i col·laboradors (uns 150), es fan amb productes Km 0 i elaborats per productors locals.
En aquest cas, cada mes de l’any va dedicat a algun producte de caire artesanal que s’elabora a Almacelles, molts dels quals són guanyadors de premis nacionals i internacionals per la seva gran qualitat, i també s’acompanya d’un llistat dels més de 200 comerços i serveis que es poden trobar a la vila. Com a nota destacada d’aquesta iniciativa, cal esmentar un apartat dels comerços i serveis que també es poden trobar als pobles de l’entorn d’Almacelles, a fi d’estrényer encara més els llaços de veïnatge i consolidar una clientela potencial de prop de 13.000 habitants. Els pobles que hi figuren són els de Sucs, Raimat, Gimenells i el Pla de la Font. La iniciativa ha estat molt ben rebuda pels alcaldes i alcadesses d’aquests nuclis que es troben a 10 Km a l’entorn d’Almacelles.
A l’acte de presentació del calendari 2021, que ha tingut lloc avui dia 24 de desembre, han estat presents l’alcalde d’Almacelles, Sr. Josep Ibarz i la presidenta de la Unió de Comerciants i Serveis d’Almacelles (UCSA), na Carol Vendrell Roc, qui ha trobat un excel·lent aparador en aquest calendari, ja que posa en valor els productes d’Almacelles i el comerç i serveis locals.
Infolleida