L’Ajuntament d'Alcarràs completa la millora del camí del Cap de la Vall

24/12/2019

La inversió supera els 93.000 euros (IVA inclòs) i ha permès millorar els sistemes de drenatge i regenerar un dels vials més transitats de tota la xarxa municipal de camins

Nous sistemes de drenatge i cunetes que solucionen l’entollament continuat que, fins l’execució de la millora es produïa al vial i, també, una complerta regeneració del camí amb nou paviment al tram més deteriorat han estat les principals actuacions executades per l’Ajuntament d’Alcarràs al Camí del Cap de la Vall, una que via figura entre les més utilitzades del terme. Els treballs, que es van iniciar aquest estiu, han finalitzat durant aquest darrer mes de 2019.

 

La inversió total s’ha desenvolupat durant aquesta tardor, ha arribat fins els 93.445,75 euros IVA inclòs i posa fi a una situació en la que l’absència de cunetes i punts d’abocament d’aigües adequats per les característiques de la via generava un entollament permanent que es traduïa en un a deformació d’un camí que presentava esfondraments i pèrdues de paviment que complicaven el trànsit de vehicles.

 

Amb l’actuació, destaquen l’Alcalde Manel Ezquerra i el regidor d’Agricultura Agustí Camarasa, es millora un vial clau per un municipi on l’activitat agroindustrial és un dels principals motors econòmics. El camí presta servei a una de les zones del municipi on se concentren un major número d’explotacions agrícoles i ramaderes i connecta el municipi amb la zona de Vallmanya i els termes de Fraga i Saidí.

Infolleida