La VIª Volta al Pantà d'Utxesa es celebrarà el 24 de febrer

07/01/2019

La prova comptarà per primer cop amb una cursa de cotxets de nadons

La Volta al Pantà d’Utxesa, una de les proves més multitudinàries del calendari lleidatà, ja ha obert inscripcions de cara a la seva sisena edició, que se celebrarà diumenge 24 de febrer i serà puntuable per a la Lliga Ponent.

Els participants podran optar entre dos distàncies, els 10 i els 6,5 kilòmetres, totes dos sobre un circuit que serà de terra en un 70% i sobre asfalt en un 30%, un traçat totalment marcat i tancat al trànsit. A més, serà la primera cursa amb cotxets de ponent, amb un recorregut idèntic al de la prova curta. Es tracta d’una cursa exclusiva només per a pares que vulguin córrer amb el cotxet, ja sigui el seu propi o bé un dels Bugaboo Runner cedits per la firma patrocinadora, Font Puericultura. Els infants que vagin en aquest cotxets hauran de tenir de 9 a 36 mesos o/i un màxim de 15 kilos.

La sortida dels 10 kilòmetres serà a les 10 del matí, mentre que a les 10.15 hores començarà la prova de cotxets i a les 10.20 ho farà la dels 6,5 kilòmetres, totes des del punt d’informació d’Utxesa. Les curses infantils començaran a les 11.30 hores. A més, i com ja és va fer l’any passat, aquells que preparin la Marató de Barcelona tindran l’oportunitat de fer una tirada de 20 kilòmetres a partir de les 8.30 hores.

A més dels premis habituals, hi haurà sortejos de diferents obsequis, avituallaments, assistència sanitària fixa al punt d’arribada i mòbil, monitors de lleure per a nens/es, guarda-roba, guarda-claus i servei de llebres per a 40', 45’, 50’ i 55’, WC, carpes, bar, esmorzar amb fruita i entrepà de llonganissa.

InfoLleida