La Marxa de Tardor del Baix Set que es farà diumenge a Montoliu de Lleida i Sudanell tanca les inscripcions després d'arribar als 450 participants i recaptar 500 euros solidaris

04/11/2021

La V Marxa de Tardor del Baix Set ha tancat les inscripcions abans del calendari previst perquèja s'han assolit els 450 participants que s'havien posat de límit l'Ajuntament de Montoliu de Lleida i el de Sudanell.
Els organitzadors estan satisfets de l'èxit de participació en una activitat que fomenta els hàbits de vida actiu i saludable, el coneixement de l'entorn natural i patrimonial i l'aposta per productes de proximitat en els avituallaments.
Enguany la Marxa tindrà lloc el diumenge7 de novembre amb sortida i arribada a la localitat de Sudanell i comptarà amb quatre rutes que conviden a conèixer el paisatge que recorre el riu Set: Puput (Passeig pels camins de l'aigua, 10 km), Esplugabous (Remuntant el riu Set, 20 km), Cigonya (La Clàssica, 24 km) i Milà Negre (Horitzons llunyans, 31,7 km).
D'altra banda, cal destacar que la Marxa és solidària amb Aspros i el Banc d'Aliments, i que s'han recollit al voltant de 500 euros en donacions.
Infolleida