La marihuana confiscada a la batuda de Roselló i Vilanova de la Barca tenia un valor de 2,5 milions

31/05/2024

La investigació es va iniciar el 25 de gener arran de la denúncia pel segrest d’una persona en plena via pública a Lleida

Els més de 390 quilos de marihuana confiscats dilluns pels Mossos d’Esquadra a Lleida, Rosselló i Vilanova de la Barca tenia un valor d’uns 2,5 milions d’euros en el marcatge il·lícit a Catalunya, un preu que es pot arribar a duplicar o triplicar al mercat europeu. La batuda es va saldar amb la detenció de cinc homes i tres dones d’entre 24 i 51 anys.

Segons va informar ahir la Policia catalana, la investigació es va iniciar el 25 de gener arran de la denúncia pel segrest d’una persona que va ser assaltada en plena via pública a Lleida. La víctima va ser retinguda durant dos dies, va rebre agressions físiques i amenaces, algunes amb arma de foc, i va ser traslladada en almenys dos ocasions a diferents naus industrials gestionades pels segrestadors. Els investigadors van esbrinar que el segrest estava relacionat amb un hub de marihuana assentat a la demarcació que gestionava almenys 5 naus ocupades. El jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia a Lleida va decretar l’ingrés a presó de quatre dels detinguts.
Infolleida