La Lliga Ponent Virutal tindrà 7 cites aquest juny 

03/06/2020

L’objectiu és recollir 5.000 euros abans del 30 de juny per tal d’adequar els serveis d'AREMI i equipar-los amb el material essencial, i així poder reobrir-los el més aviat possible amb totes les garanties de seguretat i protecció

La Lliga Ponent Virtual presenta per aquest mes de juny un calendari força atapeït, amb un total de 7 curses que faran gaudir els gairebé 300 inscrits amb què compta.

L’activitat començarà diumenge vinent, 7 de juny, amb els 10K/5K de Fraga-Memorial Joaquín Calucho, una prova per a la qual ja es poden descarregar els dorsals per personalitzar.

Les cites seguiran amb la Cursa de Sant Miquel de Lleida (diumenge 14), la Milla del Secà de Sant Pere (cursa convidada, el divendres 19), la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig (dissabte 20), la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi (diumenge 21), la Cursa de la Bassella de Miralcamp (dissabte 27) i la Cursa de Torrefarrera (diumenge 28).

Els respectius organitzadors d’aquestes curses han cedit, com en tota la Lliga Ponent Virtual, dos inscripcions per sortejar entre els participants. Algunes de les curses, a més, organitzen diferents accions per reforçar l’activitat. És el cas de la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi, que ha creat un repte solidari a Mi Grano de Arena.com.

Aquest repte té com a objectiu recollir fons per tal d’adequar els serveis d'AREMI i equipar-los amb el material essencial, i així poder reobrir-los el més aviat possible amb les garanties de seguretat i protecció exigides. Es necessiten obtenir 5.000 euros abans del 30 de juny. Cal remarcar que AREMI treballa amb i per a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars de les terres de Lleida, un col·lectiu de persones amb gran dependència i per tant amb grans necessitats de suport i que és especialment vulnerable, motiu pel qual cal extremar les mesures de seguretat i prevenció després de la crisi sanitària desencadenada per la Covid-19.

Podeu trobar més informació i fer les vostres aportacions a: https://www.migranodearena.org/reto/22037/ens-ajudes-a-reobrir-els-centres-amb-les-garanties-de-seguretat-i-proteccio-necessaries.

Un calendari amb força cites

Iter5 és al capdavant d’aquesta iniciativa, oberta i gratuïta, que té com a objectiu mantenir viu el caliu de la Lliga Ponent. La formen aquestes cites que, lamentablement, han hagut de ser ajornades degut a la crisi sanitària actual, tot i que el calendari és obert a noves proves que es vulguin afegir a la proposta. 

La Lliga Ponent Virtual no és puntuable –ni per si mateixa, ni per a la Lliga Ponent ‘normal’– i no hi ha premis. Aquells/es que hi volen participar, s’han de registrar de manera gratuïta a l’app Strava i unir-se al club Lliga Ponent Virtual. Es pot córrer la distància que es vulgui allà per on es vulgui.

El calendari simbòlic el formen aquestes curses, tot i que està obert a noves incorporacions. Les proves i les dates són les següents:

  • 10 de maig: Cursa de la Nòria de Torrelameu
  • 17 de maig: Cursa Embarrocat d’Aitona
  • 24 de maig: Cursa del Sucre de Menàrguens
  • 31 de maig: Cursa de la Cirera de Corbins
  • 7 de juny: 10K/5K de Fraga
  • 14 de juny: Cursa de Sant Miquel de Lleida
  • 19 de juny: Milla del Secà de Sant Pere (cursa convidada)
  • 20 de juny: Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig
  • 21 de juny: Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi
  • 27 de juny: Cursa de la Bassella de Miralcamp
  • 28 de juny: Cursa de Torrefarrera
  • 5 de juliol: Mitja Marató de Tàrrega
  • 12 de juliol: Cursa StargardtGo d’Agramunt
  • 19 de juliol: Els Tres Tossals d’Alcoletge
  • 26 de juliol: Nectarina Atlètica d’Alcarràs

Iter5 ha contactat amb els clubs organitzadors per sol·licitar-los la inclusió de la prova a la Lliga Ponent Virtual, i és així com s’ha anat elaborant el calendari. A més, entre tots els participants es fan sortejos d’inscripcions que han estat cedides pels diferents organitzadors.

Infolleida