La Lliga McDonald's Lleida es posarà en marxa el proper 6 d'Octubre

25/09/2018

La competició arriba enguany a la seva 16a edició en la categoria benjamí i a la 6a en la pre-benjamí

La Lliga McDonald’s Lleida ja té a punt tots els detalls per a la seva posada en marxa, prevista pel dissabte 6 d’octubre en el seu escenari habitual, les pistes del Tennis Lleida.

En el cas de la Lliga Benjamí McDonald’s Lleida, aquesta serà la 16a edició, mentre que per a Lliga Pre-Benjamí McDonald’s Lleida serà la 6a edició.

Començant pels més petits, la Lliga Pre-Benjamí oferirà una competició adaptada totalment als nois i noies nascuts a partir del 2010 (inclòs), amb pistes més petites (tres quarts de la pista normal de tennis), pilotes toves (dos colors) i partits fins a 6 jocs. El nombre de partits de les eliminatòries dependrà de la possibilitat dels equips. Es farà una gran festa de cloenda al Tennis Lleida.

Pel que fa a la competició Benjamí, es formaran grups de 5-6 equips. Cada club pot inscriure més d’un equip. Les eliminatòries es jugaran els dissabtes a la tarda i també hi haurà una gran festa de cloenda al Tennis Lleida amb tots els participants dels equips. Aquest mateix dia s’efectuarà el lliurament de premis, que consistiran en un trofeu commemoratiu a tots els equips participants i 8 samarretes i 8 medalles per a cada equip. Cada enfrontament constarà de 5 partits a 9 jocs, amb 3 partits individuals masculins, 1 partit individual femení i 1 partit de dobles (masculí, femení o mixt).

Cal recordar que l’objectiu del torneig és la formació i la diversió dels joves jugadors, no una simple competició i menys encara crear rivalitats. S’acceptaran inscripcions al correu [email protected], fins el dia 1 d’octubre.
Infolleida