La Diputació ajudarà d’urgència l’Escola de Futbol del Baix Segrià per reposar el material que van perdre en un incendi

05/11/2022

El president de la Diputació, Joan Talarn, ho ha anunciat durant l’acte de presentació dels equips de l’entitat

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat Jordi Verdú, ha participat aquest divendres en l’acte de presentació dels equips de l’Escola de Futbol Baix Segrià, que ha tingut lloc al camp de futbol d’Alcarràs.

L’acte ha comptat amb les intervencions de l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés; el vicepresident i delegat a Lleida de la Federació Catalana de Futbol, Josep M. Espasa; el president de l’Escola de Futbol Baix Segrià, Antonio Prieto, i els representants dels ajuntaments dels pobles fundadors (Alcarràs, Soses, Torres de Segre, Sudanell i Aitona).

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha explicat que “la Diputació de Lleida farà una aportació econòmica d’urgència perquè l’Escola de Futbol Baix Segrià pugui recuperar la normalitat el més aviat possible, tal com la directiva ja sap i estem parlant de com ho fem el més ràpid possible”.

Cal recordar que l’entitat esportiva va perdre bona part del seu material en un incendi que es va produir a les instal·lacions d’Alcarràs. Clubs de la demarcació i entitats diverses van lliurar materials d’entrenament per tal que els equips poguessin seguir entrenant amb normalitat. També l’alcarrasí Pere Milla, que juga a l’Elx de la Primera Divisió, ha fet una aportació important que Talarn ha qualificat com un dels elements bàsics del que representa l’esport: la solidaritat.

Joan Talarn també ha posat en valor la tasca conjunta que fan els municipis que participen en aquesta entitat esportiva, “que per damunt de la singularitat de cada poble, aquests troben els espais per sumar col·lectivament la seva força, de la qual l’Escola de Futbol Baix Segrià és un dels exemples més evidents”.
Infolleida