La Cursa Tossals d'Almatret corona Joel Adan i Anna Artal sobre un recorregut de 25km

09/09/2019

La jornada, que també oferia una marxa de 15 kilòmetres, va aplegar en conjunt 133 participants

La Cursa i Marxa Tossals d’Almatret va coronar aquest diumenge com a guanyadors Joel Adan i Anna Artal. La cita va ser organitzada pel Club Ciclista Excursionista Almatret amb la col·laboració de l’Ajuntament i va aplegar 133 participants entre les seves dos propostes.

Aquestes dos propostes eren, d’una banda, una cursa de 25 kilòmetres i 700 metres de desnivell positiu, amb 54 corredors, i de l’altra, una marxa de 15 kilòmetres amb 300 metres de desnivell positiu, amb 79 participants.

A la cursa, en l’apartat masculí, Joel Adan (CCE Almatret) va ser el millor amb un temps de 2.14.09, seguit de Josep Maria Bonastre (Xafatolls), segon amb 2.15.39, i d’Alejandro Renales (Clos Pons Thai Runners), tercer amb 2.20.11. En dones, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra) es va imposar amb una marca de 2.45.47, pel davant de Judith Reñé (CA Aitona), segona amb 3.22.51, i de Montserrat Sugrañes (Ekke Trail Running), tercera amb 3.27.53.

La trail va comptar amb quatre punts d’avituallament i es va desenvolupar sobre un terreny que era en un 80% de sender, 10% de de zona tècnica, 8% de pista en bon estat i 2% d'asfalt. Tots dos recorreguts transitaven per un circuit molt atractiu i de gran bellesa que es movia per l'espai d'interès natural dels Tossals d'Almatret, amb vistes al riu Ebre. En acabar, es va celebrar un dinar a base de cassola de tros. A més, els participants van poder gaudir de serveis com ara aparcament, esmorzar, avituallaments, dutxes i la bossa del corredor.