La Cursa i Caminada solidàries d'Artesa, sumen 750 participants

02/12/2018

Un total de 750 participants s’han aplegat aquest diumenge a la sisena edició de la Cursa i Caminada Solidàries, celebrada a Artesa de Lleida. Antoni Carulla i Elisa Lladós han estat els guanyadors de la cursa atlètica de 10 kilòmetres.

Aquesta cursa llarga era la prova reina d’una jornada que també ha ofert una cursa de 5 kilòmetres, totes dues puntuables per a la Lliga Ponent, i caminades sobre aquestes mateixes distàncies, a més de curses infantils, tot plegat sota l’organització de l’Ajuntament d’Artesa de Lleida i SuperB. Les curses han tingut prop de 350 participants, mentre que les caminades han fregat els 400.

A la cursa llarga, el vencedor ha estat Antoni Carulla (Runners Balaguer) amb un registre de 34.18. En dones, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) s’ha imposat amb un crono de 44.00.

Pel que fa a la distància curta, Sergi Nunes (Runners Balaguer) ha estat el guanyador masculí amb un temps de 17.42, i en dones, s’ha imposat Cecília Coromina (Esports Truga) amb un registre de 21.42.

InfoLleida