La comercialitzadora d'electricitat d'Almenar sufraga els nous vestidors de futbol 

25/06/2018

És el primer patrocini d’Electricitat d’Almenar, els beneficis de la qual es destinen a patrocinis de tipus cultural i esportiu i a millorar equipaments i serveis públics


La companyia elèctrica Electricitat d’Almenar (EDA), de titularitat municipal, sufragarà la remodelació dels vestidors del camp de futbol “La Vinya”, situat en el municipi almenarenc, en el que serà el primer patrocini de l’entitat, els beneficis econòmics de la qual es destinen a patrocinis de tipus cultural i esportiu i a millorar equipaments i serveis públics del municipi. Les obres de remodelació, que tenen un pressupost de 125.000 €, tindran una durada de 3 mesos.

 

 Han formalitzat l’acord de patrocini Teresa Malla, alcaldessa d’Almenar; Santi Cornet, gerent d’Electricitat d’Almenar, i Santi Gonzàlez, administrador únic de l’empresa adjudicatària de les obres, Almaguaicon SL. Malla ha destacat la singularitat d’EDA, una de les poques empreses comercialitzadores d’energia elèctrica de titularitat municipal, i que a més reverteix una part dels beneficis en el propi municipi.  

 

L'Ajuntament d’Almenar va posar en marxa el novembre del 2017 la seva pròpia companyia elèctrica, Electricitat d’Almenar, una societat de capital 100% municipal que té com a missió la comercialització d’energia elèctrica. L’estratègia de la firma municipal passa per donar una atenció directa i personalitzada al client, d’una banda, i per destinar una part dels ingressos en el municipi, de l’altra.


Infolleida