La Brigada Municipal d’Alcarràs arranja les places i parcs infantils del municipi

25/09/2019

La Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Alcarràs ha iniciat aquest setembre un conjunt d’actuacions de manteniment per tal de pintar i arranjar les diverses places i parcs infantils del municipi amb l’objectiu de millorar el seu aspecte i garantir la seguretat dels infants que hi juguen

Segons ha explicat el cap de la Brigada, Jordi Charles, l’equip de manteniment ja ha arranjat uns quants parcs i places d’Alcarràs, polint bé la fusta i tornant a pintar les àrees de joc dels més petits; una tasca que feia temps que no es feia i que l’Equip de Govern està prioritzant, per tal de tenir totes aquestes zones públiques enllestides i arranjades durant aquesta tardor. A més de la desena de parcs i places infantils, també repassaran i pintaran els bancs i altre mobiliari urbà.

S’actualitza el hardware dels ordinadors de la Biblioteca d’Alcarràs

Paral·lelament, l’Ajuntament també ha renovat el sistema operatiu dels equips de la Biblioteca Municipal per a millorar el seu rendiment i donar als usuaris l’accés a un servei àgil i ràpid. Com ha explicat el responsable informàtic de l’Ajuntament, Joan Companys, els ordinadors abans tardaven entre 3 i 4 minuts en arrancar, i amb aquesta actualització, estaran llestos per utilitzar en tan sols 30 segons.

Infolleida