La 6a Marxa de Tardor del Baix Set de diumenge omple les 600 places previstes i recull 800 euros per a entitats socials

04/11/2022

Èxit de participació a la 6a Marxa de Tardor del Baix Set, que ja ha arribat als 600 participants abans que es dugui a terme, el proper diumenge, 6 de novembre, amb sortida i arribada a Montoliu de Lleida.

El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Montoliu de Lleida, Josep Ramon Mòdol, assegura que "és un doble èxit haver arribat al ple d'inscripcions previstes dos dies abans de la Marxa i, a més, haver incrementat la recollida d'aportacions solidàries". També ha destacat que "el 60% de les participants són dones." 

Mòdol ha recordat que “els objectius de la Marxa són incentivar uns hàbits de vida saludables, donar a conèixer i posar en valor els espais de Ponent i els productes agroalimentaris de km 0.”

En la vessant solidària cal destacar que s'han recollit gairebé 800 euros destinats a entitats com Aspros i el Banc d'Aliments de Lleida, uns 300 euros més que l'any anterior.

La marxa consta de quatre recorreguts que passen per diversos paisatges, des de secans, boscos de ribera o hortes, fins a antics camins ramaders o la pujada a tossals emblemàtics de la zona, com el Tossal del Senyor de Sunyer.

Les quatre rutes que es fan són: la ruta Puput (5,8 km), la ruta Esplugabous (15,2 km), la ruta Cigonya (20,4 km) i la ruta Milà Negre (27,3 km).

La Marxa de Tardor del Baix Set està inclosa en el projecte Marxa.cat, està organitzada per l’Ajuntament de Montoliu de Lleida i l’Ajuntament de Sudanell i compta amb mig centenar de voluntaris i voluntàries.

Infolleida