L' Hoquei Alpicat seguirà un any més a Primera Nacional

27/05/2018

Els del Segrià van aconseguir la permanència guanyant al Vilafranca per 4-0

El Lleida.net Alpicat va fer els deures i va treure una victòria per certificar la permanència a 1ª Nacional. Els blanc-i-negres rebien al Vilafranca, un rival que ja no es jugava res.  Tot i això, els visitants van entrar millor al partit i podrien haver-se avançat al marcador, però una gran actuació del porter local Ricard Casals ho va impedir.

A les acaballes de la primera meitat Miquel Serret va obrir la llauna pels alpicatins amb un potent remat des del mig del camp. El mateix Serret va desaprofitar poc després una falta directa en que podria haver anotat el 2-0. Un 2-0 que arribaria a 2 minuts del descans gràcies a Edgar Peralta.

A la represa l’Alpicat va mantenir el ritme i a l’equador del segon temps Edu Pinyol va fer pujar el 3-0 al marcador. Mats Zilken va desaprofitar una falta directa però va esmenar l’error poc després marcant el definitiu 4-0.

El Pavelló Antoni Roure va acomiadar als jugadors entre aplaudiments. Amb aquesta victòria l’Alpicat tanca la seva segona temporada a la categoria de plata com a 9è classificat.