L' Alpicat s'aferra a la Primera Catalana

07/05/2018

Els de Sergi Vela golegen al Tortosa (1-5) i segueixen en la lluita per evitar el descens

Es confirma la reacció del Club Atlètic Alpicat després d’una nova golejada, en aquest cas a domicili, davant d’un Tortosa que va certificar el descens a 2ª Catalana.

L’equip de Sergi Vela va obrir el marcador a la mitja hora de joc amb un gol del lleidatà Genís Morera. La reacció dels locals però va ser immediata amb l’empat a 1, obra d’Adrià Alonso.

No va ser fins la segona meitat que els del Segrià van poder decantar la balança. Al minut 55 Jordi Fabregat va tornar a avantatjar als rojillos posant l’1 a 2 al marcador.

El bon futbol de l’Alpicat va donar el seu fruit amb 2 gols d’un Joan Vendrell en estat de gràcia després del pòquer de la setmana passada.

Finalment, Jose Campenni va arrodonir la festa amb el definitiu 1 a 5 a 10 minuts del final.

Amb aquesta victòria l’Alpicat es manté en la 14ª posició, 2 punts per sobre del descens directe. En la propera jornada l’equip rebrà a casa al Lleida B en el derbi lleidatà de la jornada.