L' Alpicat perd la categoria

28/05/2018

L'equip acaba una desastrosa segona volta perdent a Andorra (2-1)

El Club Atlètic Alpicat jugarà l'any que ve a la Segona Catalana desprès de 2 anys a la categoria de plata del futbol català. Els 'rojillos' van caure derrotats al camp de l'Andorra aquest passat diumenge per 2 a 1 en l'últim partit de lliga. Emili Garcia va avançar als locals al 1r temps però Caste va empatar per l' Alpicat als 10 minuts de la represa. Un gol de Jordi als pocs minuts de l'empat va decantar la balança pels andorrans i va segellar el descens del conjunt del Segrià després d'una segona volta nefasta.

De més a menys

Els alpicatins van començar la temporada amb Jordi López a la banqueta i l'objectiu ambiciós d'acabar el campionat entre els 10 primers classificats. En un inici sorprenent, els del Segrià van mantenir-se 10 jornades imbatuts amb 4 victòries i 6 empats que situaven a l'equip entre els millors de la categoria. Una contundent derrota al camp del San Cristóbal (3-0) a mitjans de novembre va canviar el signe de la temporada. L'equip va arribar a l'aturada nadalenca a la zona mitja de la taula acumulant un balanç de 5 victòries, 8 empats i 2 derrotes. A partir del gener va començar una davallada estrepitosa amb 2 empats i 12 derrotes en els següents 14 partits, amb un canvi d'entrenador pel mig. Sergi Vela, el relleu a la banqueta, no va trobar el camí de la victòria fins la jornada 30. 2 triomfs consecutius davant del Vilaseca i el Tortosa i un balanç extraordinari de 12 gols a favor i 1 en contra feien pensar que l'Alpicat havia trobat la tecla per salvar la categoria, però 3 derrotes en els 3 últims partits posen el colofó a una temporada gris amb el descens a 2ª Catalana.