Josep Oms s’endú el títol al Torneig de Tamarite de Litera

07/09/2018

El Gran Mestre Internacional Josep Oms es va adjudicar el títol al Torneig de Tamarite de Litera, celebrat el passat diumenge dins la Festa Major de la localitat aragonesa.

D’aquesta manera, Oms reeditava un títol que ja va obtenir fa dos anys. En aquesta ocasió ho va fer amb un domini aclaparador, totalitzant 8,5 punts en 9 partides, cedint només unes taules contra el segon classificat del torneig, el Mestre Internacional saragossà Sergio Garza.

Enguany van participat al torneig un total de 67 jugadors, molts d'ellsm representants de diferents clubs lleidatans, especialment del Club d'Escacs Balaguer. Entre ells va destacar el paper de Daniel Sastre (CE Lleida), un jove alumne de l'Acadèmia Josep Oms (ADEJO) que va totalitzar 5,5 punts, quedant en una meritòria 18a posició de la general.

Pel que fa a l’Acadèmia, cal destacar també l'obertura i la molt bona relació de l’ADEJO envers les terres aragoneses, ja que fins ara s'impartien classes en base a un conveni de col·laboració amb el Club Escacs Monzón, i ara s'ha ampliat al Club Escacs Fraga.
Infolleida