Jornada rodona per l'EFAC Almacelles

08/04/2018

Victòria davant l'Igualada (3-0) i carambola de resultats que posa l'equip en zona de playoff

Intractables, és l’adjectiu que millor descriu la situació actual de l’EFAC Almacelles, que encadena 3 victòries consecutives i s’ha posat en zona de promoció d’ascens amb un partit menys que la resta d’equips.

L’última víctima ha estat l’Igualada que tot i plantejar un bon futbol va veure com als 8 minuts, Óscar Canadell s’inventava una genialitat d’autopassada per superar al porter visitant i obrir la llauna.

15 minuts més tard, gran passada de Marc Viladegut, i Juclà que no perdona. 100% d’efectivitat en les arribades dels roig i negres, en un partit atípicament còmode. A l’altra banda l’Igualada ho intentava tímidament però sense encert.

A la represa tots dos equips van provar sort des del perímetre amb xuts llunyans i també a pilota aturada, fins que a les acaballes del partit l’EFAC va sentenciar amb un gol de Barco després d’una nova assistència de Viladegut.

Uns tres punts que retornen a l’Almacelles a la zona de privilegi a falta de 7 jornades pel final de campionat.