Íker Íñiguez, en categoria Or, i Sergi Navas, en Argent, campions del 1r Open de Tennis d’Alpicat

17/05/2021

Les pistes del Parc del Graó va ser l’escenari, aquest cap de setmana, del 1r Open de Tennis d'Alpicat. Tenia caràcter benèfic, de manera que la recaptació recollida a través de les inscripcions es va lliurar íntegrament a la Fundació 5H.

Organitzat pel Club Jove Alpicat i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, el torneig anava destinat a jugadors i jugadores locals de més de 16 anys. Es va desenvolupar amb un molt bon ambient, respectant tots els protocols anti-Covid i es van jugar dos categories en funció del nivell i l’experiència dels jugadors.

A la categoria Argent, la final la van protagonitzar Oriol Ribau i Sergi Navas, i el títol va ser per a Navas en imposar-se per 6-1 i 6-2. En la categoria Or el campió va ser Íker Iñíguez en derrotar en una gran final Esteve Escuer per 1-6, 6-2 i 7-6.

Cal remarcar que el torneig, que inicialment va haver de ser posposat per la situació sanitària, també van tenir una prèvia pedagògica amb un taller sobre el tennis que va fet propiciar que els alumnes del Institut d'Alpicat i els participants en el curs CIATE col·laboressin en l'organització del torneig fent d'aplegapilotes.