Futur garantit

03/02/2018

La base del Lleida Unió Atlètica arriba ja als 200 integrants. Enguany els atletes de promoció ja s'han penjat una desena de medalles

El Lleida Unió Atlètica ha començat amb bon peu aquest 2018. En el campionat de Catalunya sub23, de pista coberta disputat la setmana passada a Sabadell, el club va obtenir 5 medalles, amb un or, 3 medalles de plata i un bronze. A més a més, en el comput global de la competició, el club va acabar en una meritòria 6ª posició.

Aquest èxit esportiu arriba una setmana després que l’equip cadet guanyés el cros de Sabadell. En el mateix campionat, l’entitat va tenir representació en 6 podis, 4 individuals i 2 per equips.En el seu 14é any de vida, el Lleida Unió Atlètica segueix apostant pels atletes de promoció. Una base d’on n’han sortit esportistes de projecció internacional com els germans Porras, i que ha anat creixent gradualment fins a superar els 200 atletes.

Les categories inferiors sostenen el club i nodreixen els equips séniors que enguany competeixen a primera divisió en el cas del conjunt masculí, i a segona en el cas de l’equip femení. Precisament l’ascens de les noies és el gran objectiu d’aquesta temporada.

A banda dels èxits esportius, l’entitat espera seguir eixamplant la base i promocionant l’esport en les seves diferents disciplines.

Joan Llompart