Ferit d'un tret un mosso a Alcoletge en una trampa que protegia una plantació de marihuana

08/09/2021

Un sergent dels Mossos d’Esquadra ha resultat ferit lleu en una cama en rebre una perdigonada que s’ha disparat mitjançant un mecanisme casolà amagat com a trampa en una plantació de marihuana a Alcoletge que la policia anava a desmantellar aquest matí.

Segons han informat a Efe fonts properes al cas, els fets han ocorregut a primera hora del matí d’aquest dimecres a Alcoletge, on diversos agents dels Mossos d’Esquadra, alguns de la unitat ARRO de suport en ordre públic, s’han desplegat per desmantellar una plantació de marihuana.

Un dels agents de l’ARRO ha activat sense voler una trampa que hi havia a la plantació i ha resultat ferit lleu en una cama per una perdigonada al seu bessó dret. En concret, segons les fonts, la trampa consistia en un mecanisme casolà mitjançant un cordill lligat a un extrem d’un tub, on un disparador ha propulsat un cartutx de caça. El cartutx tenia al seu interior una vintena de perdigons, que han impactat al bessó del sergent, segons les fonts.

El sergent ferit ha estat traslladat pels seus companys cap a un camí proper a la plantació, on una ambulància l’ha evacuat a un centre mèdic per atendre’l.

Els Mossos han activat els Tedax a la plantació, on han localitzat almenys quatre dispositius més amb tubs casolans amb cartutxos, en un total de
cinc plantacions de marihuana, ubicades a la partida de Grenyana, però dins del terme municipal d'Alcoletge.

Segons la policia catalana, la investigació es va iniciar fa dues setmanes durant un patrullatge preventiu per l'horta del Segrià quan una dotació policial va detectar diverses plantacions. A més, van comprovar que a la zona hi havia una tenda de campanya on presumptament pernoctaven els vigilants de les plantes.

Efe