Farré lluita pel seu primer títol mundial de trial

21/06/2024

El pilot de Vilanova de Segrià ha guanyat dos de les sis proves disputades i és tercer a 8 punts del liderat

El Campionat del Món de Trial2, la segona categoria d’aquesta disciplina, està a punt de superar l’equador i el lleidatà Arnau Farré es troba entre els quatre pilots que són cridats a disputar-se la corona. El pilot de Vilanova de Segrià, que es va penjar la medalla de bronze l’any 2022, el millor resultat de la seua carrera en el certamen, ha guanyat dos de les sis proves disputades fins a la data.

Va arrancar la temporada amb uns discrets cinquè i setè llocs al Gran Premi del Japó, però el primer dia d’Andorra va sumar el primer triomf, seguit d’una quarta posició diumenge, mentre que el cap de setmana passat al GP d’Itàlia va sumar la segona victòria i un altre quart lloc que el situen tercer a la general del Mundial amb 86 punts, a només un del segon, el pilot oficial de la Federació Espanyola Àlex Canales, i a vuit del seu company a Sherco, el britànic Jack Peace, subcampió l’any passat. El defensor del títol, l’anglès Billy Green, és quart a sis punts del lleidatà.

“L’objectiu d’aquest any és guanyar el campionat. De moment estem tots molt a prop i la igualtat es màxima, per la qual cosa les pròximes proves seran decisives”, va assenyalar Arnau Farré, que aquesta temporada alterna el Mundial amb proves de llarga durada i exhibicions.

Infolleida