Èxit d'una nova edició de la Nit de l’Esport a Rosselló

27/07/2019

L’activitat té per objectiu promocionar i donar suport a les activitats esportives i saludables per a totes les edats que s’organitzen a la localitat

L’Ajuntament de Rosselló, juntament amb la coordinació del Club Ciclista de Rosselló i el Club Excursionista Escalada Rosselló, van organitzar ahir divendres, 26 de juliol, la 3a Nit de l’Esport de Rosselló per promocionar i donar suport a activitats esportives i saludables per a totes les edats que es realitzen a la localitat. Per tercer any consecutiu, Rosselló va organitzar aquest esdeveniment, que va comptar amb un gran èxit de participació.

 

Des de les Piscines Municipals de Rosselló van sortir 300 persones que van participar a les curses amb rutes guiades, dividides per nivells, i en tres modalitats esportives diferents: caminada, running i BTT. A més, les piscines van estar obertes per a tothom de manera gratuïta fins a les 24 hores i es van vendre entrepans, fruita i beure.

 

Per amenitzar la Nit de l’Esport, un grup de joves d’entre 7 i 14 anys de Rosselló, Torrefarrera, Benavent, Alguaire i Vilanova de Segrià van posar la música en directe.

 

L’Ajuntament de Rosselló vetlla per fomentar i fer difusió d’activitats esportives, per tal de facilitar la pràctica d’hàbits de vida saludables entre els veïns i veïnes de la localitat. 

 

Infolleida