Èxit de la V Marxa de Tardor del Baix Set, amb 450 participants

08/11/2021

La cinquena edició de la Marxa de Tardor del Baix Set que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Montoliu de Lleida i l'Ajuntament de Sudanell va ser tot un èxit, amb la participació de 450 persones, el màxim que s'havia fixat l'organització.
La marxa va tenir lloc ahirdiumenge amb sortida i arribada a Sudanell i els inscrits van poder realitzar una de les quatre rutes, de diferents distàncies: Puput (Passeig pels camins de l'aigua, 10 km), Esplugabous (Remuntant el riu Set, 20 km), Cigonya (La Clàssica, 24 km) i Milà Negre (Horitzons llunyans, 31,7 km).
Segons explica el tinent d'alcalde de Montoliu de Lleida, Josep Ramon Mòdol, "un any més la Marxa ha estat tot un èxit i ha permès donar a conèixer aquesta part del territori, fer salut i gaudir del paisatge que recorre un tram del riu Set, especialment bonic a la tardor." Mòdol també destaca la part solidària de la ruta, que ha recaptat prop de 500 euros per al Banc d'Aliments i Aspros.
Les sortides eren esglaonades per evitar l'aglomeració de gent en un punt concret i algunes de les novetats, com l'arribada de la ruta llarga fins a Carrassumada, van ser molt ben rebudes, per part dels participants fidels a la cita.
Infolleida