Estrena amb victòria

20/01/2019

L'EFAC Almacelles supera al Mollerussa (3-1) en l'estrena de Paco Márquez a la banqueta

Paco Márquez s'ha estrenat a la banqueta de l'EFAC Almacelles amb una victòria sobre el Mollerussa en el derbi lleidatà. Els almacellencs s'han hagut de sobreposar a un gol matiner d'Albert Delgado als 3 minuts de joc.

Albert Juclà ha fet l'empat a 1 al minut 23 amb un xut a l'escaire i, als 2 minuts de la represa, Chipi ha capgirat el marcador culminant una acció personal d'Óscar Canadell.

Poc després el Mollerussa s'ha quedat amb 10 homes per l'expulsió de Genís Morera, que ha vist la 2ª groga. A partir d'aquí, els roig-i-negres han buscat el gol de la sentència sense encert, fins que Òscar Canadell al minut 89 ha ratificat la superioritat dels del Segrià amb el definitiu 3-1. Un resultat que situa a l'equip del Segrià en la 3ª posició del grup 2 de Primera Catalana, a 3 punts de la promoció d'ascens.

El proper partit serà diumenge al camp del Lleida B.