Empat agredolç del Lleida.net Alpicat

11/11/2018

El Lleida.net Alpicat va deixar escapar dos punts del Pavelló Antoni Roure en la visita del Sant Feliu.

Els del Segrià van haver de sobreposar-se a un marcador advers fins a 3 vegades. Als 8 minuts de partit, Roger Valls va fer el primer de la nit pels barcelonins, que van tenir a l’abast el 0-2 en un penal que va aturar Ricard Casals.

Joan Ramon Serret va aprofitar una mala entesa de la defensa visitant per igualar l’electrònic però encara abans del descans, Aleix Pastor avantatjava de nou al Sant Feliu amb l’1 a 2.

A la represa. Mats Zilken va tornar a colpejar per l’Alpicat amb una forta canonada que va acabar al fons de la xarxa i que significava l’empat a 2.

L’alegria va durar poc als roig-i-negres, que van veure com de nou, els Codinencs s’avançaven amb un gol de David Montero. Però per enèsima vegada, els locals van reaccionar i Joan Ramon Serret feia el 3-3, el segon gol al seu compte particular.

El gol va aixecar els ànims de l’equip, que a 9 minuts del final va posar-se per davant al marcador a través d’Adrià Salvador.

Amb el 4-3 però, l’equip es va replegar, i una targeta blava a Mats Zilken va propiciar un atac i gol dels visitants que va acabar amb el gol de l’empat, obra de Marc Fajas.

Encara a 10 segons del final, Zilken va desaprofitar una falta directa que hagués pogut donar la victòria al conjunt local.

Amb aquest resultat, l’equip es posa en l’onzena posició amb 4 punts. El proper partit serà dissabte, a la pista del Vilafranca.