El teatre familiar torna a La Unió d'Alpicat el 28 de febrer amb Farrés Brothers i ‘Orbital’

22/02/2021

La programació de teatre familiar tornarà a La Unió d’Alpicat el diumenge 28 de febrer amb la companyia Farrés Brothers i l’espectacle ‘Orbital’.

L’actuació tindrà lloc a les 18.00 hores i permetrà als espectadors gaudir d’una obra per a tots els públics, audiovisual, on es planteja un exercici d’amistat entre tres persones i el seu recorregut per la vida. Les entrades costen 3 euros i ja es poden adquirir online a través del web www.alpicat.cat/entrades o a l’app de l’Ajuntament d’Alpicat.

‘Orbital’ gira al voltant d’una abraçada pendent i del llarg viatge de tres amics per fer-la real. Tot comença amb la Mariona, el Yuri i el Nil jugant a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Un dia les seves òrbites se separen i es perden la pista. Els anys passen i ara ja són adults, i la Mariona és a punt de fer realitat el somni dels tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella, però, no vol marxar sense acomiadar-se, i ells volen acomiadar-se abans no marxi.

Infolleida