El Projecte Marxa.cat tanca una altra prova aquest cap de setmana amb la Sisena Edició de Tardor del Baix Set

07/11/2022

• Ple de 600 inscripcions en la Marxa de Tardor del Baix Set

Èxit de participació a la 6a Marxa de Tardor del Baix Set que s’ha dut terme a Montoliu de Lleida, aquest diumenge, 6 de novembre amb un ple de 600 participants repartits en les 4 rutes previstes. El 60% de les participants són dones.

En la vessant solidària cal destacar que s'han recollit gairebé 800 euros destinats a entitats com Aspros i el Banc d'Aliments de Lleida.

Els 4 recorreguts eren els següents:

Ruta Puput - Tomb pels antics secans: (5,8 km)

Ruta Esplugabous - Camins de l'aigua: (15,2 km)

Ruta Cigonya - La clàssica: (20,4 km)

Ruta Milà Negre - Horitzons llunyans: (27,3 km)

 

La sortida ha estat lliure i esglaonada, s’ha dut a terme davant de la Sala del Ball, ubicada a la Plaça de la Creu de Montoliu de Lleida. Per tal d’evitar aglomeracions s’han formulat diferents horaris. Els de la ruta Milà Negre de les 7:30 a les 8:00 hores. Els de la ruta Cigonya de les 8:00 a les 8:30. Els de la ruta Esplugabous de les 8:30 a les 9:00. Els de la ruta Puput a partir de les 9:00 i fins a les 10:00 hores.

 

La marxa s’ha donat per finalitzada a les 14:30.

 

La marxa està inclosa en el projecte Marxa.cat (promogut per l’Associació Atlètica Km0 Ponent), i per tant respon als objectius següents:

1- Promoure la pràctica saludable de l’esport.

  • Incentivar uns hàbits de vida saludables.
  • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos.

 

2- Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

  • Destacar el valor ecològic dels espais naturals de les terres de Lleida i la necessitat de preservar-los.
  • Conscienciar del valor dels productes propis i propers.

 

Un calendari amb dotze marxes

El projecte Marxa.cat és una iniciativa esportiva que va néixer a Lleida l’any 2015 fruit de la unió de sis marxes populars arreu de les comarques lleidatanes. Té com a objectiu promoure els hàbits saludables, la pràctica de l’esport i l’alimentació saludable, així com una actitud de compromís i respecte per l’entorn. El circuit pretén donar valor al concepte de marxa popular entès com una activitat no competitiva, oberta a tothom, de ritme lliure, lligada al descobriment del valor del territori i sense ànim de lucre. El segell Marxa.cat vol ser, doncs, distintiu de qualitat, de garantia, de seriositat i empatia cap als participants, amb trets d’identitat característics i comuns, com ara la pràctica de l’esport i la vida saludable, el circuits reduïts i sense dificultats, l’escassa presència de sucres i l’adopció d’esmorzars alternatius per a celíacs i vegetarians.

Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a: www.iter5.cat.

 

Infolleida