El pavellló de Torres de Segre deixarà de ser allotjament per positius en Covid 19 el proper dilluns

29/08/2020

En mes i mig de funcionament s'hi han acollit una cinquantena de persones.

El dilluns 31 d'agost finalitzarà l’acollida de persones positives en Covid-19 al pavelló poliesportiu de Torres de Segre, coincidint amb el final de la campanya de la fruita, informa l'Ajuntament i tal com ha avançat ElSegriàTV.
En aquest espai s'hi han allotjat, durant un mes i mig de funcionament, una cinquantena de persones -asimptomàtiques o lleus en coronavirus- treballadores al camp i en situació de vulnerabilitat a la nostra vila i d'altres municipis del Segrià, diu el consistori.
A més de garantir el seu correcte confinament i complir les mesures dictades pel Departament de Salut per a evitar la propagació del virus, l'àrea de Serveis Socials del
Consell Comarcal del Segrià, en coordinació amb la  Generalitat de Catalunya i el mateix Ajuntament, els ha ofert àrees de descans i esbarjo climatitzades, alimentació, dutxes i servei de bugaderia. També s'ha fet un seguiment de la situació de cada persona confinada.
L'Ajuntament dóna les gràcies a la tasca realitzada per Proactiva Open Arms, administracions, entitats i personal que han col·laborat en el funcionament de l'equipament. També agraeix la comprensió mostrada per part de la població davant d'una situació excepcional.
El consistori celebra el correcte funcionament, de principi a fi, d'aquesta iniciativa solidària.
Al setembre es realitzaran tasques de neteja i desinfecció de l’espai amb l’objectiu de deixar-lo adequat per les futures activitats que s’hi puguin dur a terme.
Infolleida