El Lleida.net Alpicat torna als entrenaments

03/09/2019

L'equip manté el bloc de la temporada passada i es planteja objectius ambiciosos

L’Hoquei Alpicat de Xavi Roy  torna de vacances i ho fa amb més ambició que mai. La temporada passada els lleidatans van fregar un ascens històric i l’entitat vol donar continuïtat a la progressió dels últims anys i seguir lluitant entre els millors.

L’equip comptarà un any més amb els seus jugadors insígnia: els germans Serret, Mats Zilken i el porter Ricard Casals. Lluís Alzina, Marc Llasera i Sisco Ariza jugaran per segon any consecutiu al conjunt del Segrià, que es reforça amb 4 joves talents formats al Llista: Raúl Fernández, Pol Mestres, Pol Besolí i Pol Besora.

Enguany l’OK Lliga Plata adopta un nou format, amb la divisió de 2 grups de 12 equips. L’Alpicat competirà al nord, enfrontant-se amb conjunts catalans, gallecs, asturians i vascos.

L’equip jugarà el primer amistós aquest cap de setmana contra el Bell-lloc i la setmana que ve es presentarà davant l’afició competint amb la selecció catalana, abans de disputar la Copa Penedès, prèvia a l’inici del campionat de lliga, que serà a casa, el 19 d’octubre, davant del Dominicos gallec.

Joan Llompart