El Lleida.net Alpicat suma un punt davant del líder (6-6)

09/12/2018

Tot i la bona imatge davant d'un combatiu Mataró, els homes de Xavi Roy van pagar cares les errades defensives | Els del Segrià encara no han guanyat a casa

El Lleida.net Alpicat no va poder passar de l'empat en la visita del líder de l'OK Lliga Plata; un Mataró que entrava al partit avançant-se amb els gols, primer de Bernat Romero, i després, d’Eric Florenza. Els locals però, van saber reaccionar amb la rèplica de Joan Ramon Serret i de Mats Zilken. Encara abans del descans, Conrad Xicota tornava a donar un avantatge mínim als visitants.

A la represa, l’àrbitre no va donar per bo un gol fantasma d’Adrià Salvadó. Del possible empat a 3 es va passar al 2-4, obra d’Oriol Lladó. Els barcelonins van desaprofitar una falta directa per trencar el partit i tampoc van treure profit de 2 minuts de superioritat numèrica per una targeta blava. La reacció alpicatina va ser de matrícula. Mats Zilken primer, i després Biel Salvadó, igualaven el xoc a 4 gols i finalment, Miquel Serret de penal, capgirava l’electrònic en uns minuts frenètics. Un cop més però, l’Alpicat no va saber rematar el partit i el Mataró va fer l'empat a 5 amb un gol de Conrad Xicota. Amb el marcador igualat, els roig-i-negres van disposar d’un penal que segons el col·legiat no va passar la línia de gol i, tot i que l'Alpicat es va avançar amb el tercer gol de Mats Zilken, els mataronins van igualar a 6 finalment  amb un gol d’Eric Florenza.

Amb aquest empat l'equip de Xavi Roy cau a l'onzena posició amb 9 punts sumats. El proper partit serà dissabte que ve a la pista del Taradell.