El Fòrum Verge Extra aplegarà diferents actors del sector de l'oli a La Granadella

28/02/2019

Diversos tècnics reconeguts dins del sector oleícola participaran del 5 al 8 de març en el Fòrim Verge Extra de la Granadella. Unes jornades de reflexió i creativitat sobre el potencial de l'oli al Segrià Sec, les Garrigues i l'Urgell.

Les jornades constaran d'una visita guiada o ruta, de tres dies de duració (5 a 8 de març de 2019), amb la participació de sis tècnics i tècniques reconeguts de diversos perfils,
durant la qual es visitaran molins d’OOVE (Oli d'Oliva Verge Extra), elements patrimonials, activitats gastronòmiques i es presentaran i degustaran 15 OOVE.

El dia 8 hi haurà un acte de cloenda en el qual es presentaran les primeres impressions de la ruta realitzada i es fomentarà l’intercanvi d’opinions amb els productors i altres agents participants.

Tanmateix es farà una avaluació conjunta, fruit de l’anàlisi realitzat pels tècnics i tècniques, amb un seguit de recomanacions i un pla de treball específic per aprofundir en la vinculació de producte i paisatge.

Finalment hi haurà un acte de presentació dels resultats i del pla de treball a realitzar entre l’abril i el maig.


Al final de la jornada es servirà un dinar temàtic entorn de l'oli amb maridatges i la presentació dels Olis Verge Extra participants.

InfoLleida