El Duatló d’Alpicat celebrarà el 19 de gener la seva 14a edició amb dos recorreguts

09/12/2019

Els participants podran optar per una versió més dura i una altra de caire més popular i familiar

El diumenge 19 de gener és la data escollida per a la celebració del Duatló d’Alpicat, que arribarà a la seva 14a edició.

Organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat, la cita es presenta sota el format de les darreres edicions, és a dir, amb dos circuits a escollir pels participants.

Així, el Duatló Popular oferirà un primer segment de cursa atlètica d’1,8 kilòmetres i un segon tram de BTT de 6, és a dir, un recorregut apte per a tota la família, amb inscripció gratuïta i que es posarà en marxa a les 10.30 hores.

Mitja hora abans, a les 10.00, s’haurà donat la sortida al Duatló, que proposa un primer tram de cursa atlètica de 6 kilòmetres, un de BTT de 15'5 kilòmetres i un segment final de cursa atlètica d’1,8 kilòmetres que es va estrenar l’any passat. En aquest cas, el preu de la inscripció és de 2 euros.

Les inscripcions s’obriran el 16 de desembre a les 9.00 hores i es podran formalitzar fins al 10 de gener a les 14.00 hores a www.alpicat.cat/duatlo. Es reservaran un màxim de 30 inscripcions el mateix dia de la cursa. Tots els participants rebran un obsequi i entraran en el sorteig de diferents regals.

 

Infolleida