El CB Alpicat mira cap amunt

05/11/2018

Els del Segrià son segons després de guanyar al Maristes Ademar per 77 a 61

Victòria del tot merescuda d’un Alpicat que mira cap amunt després de vèncer al Maristes Ademar. El conjunt entrenat per Joan Isart va fer un partit seriós des del primer fins l'últim minut, portant la iniciativa al marcador gairebé en tot l’encontre.

L’equip va sortir a la pista endollat, sobretot des de la línia de 3 punts, amb un encert superior al 40%. A la mitja part, el resultat era de 34 a 28. 6 punts més pels del Segrià, que van rubricar el bon inici amb una gran segona part.

El lideratge de Vallverdú i Solsona, amb 18 i 14 punts, i de Planella i Balsells sota el cèrcol amb 10 i 9 rebots, va aplanar el camí per als rojos, que empesos per l'afició van arribar a gaudir de 18 punts d'avantatge en el tram final de partit. Finalment el marcador va ser de 77 a 61.

La victòria catapulta als alpicatins fins la 2ª posició de la Copa Catalunya amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes. El proper partit serà dissabte a la pista del Badalonès.