El camp de Futbol de Soses porta el nom de ‘Joan Baqué’ en honor a un veí del municipi

03/10/2022

Per sorpresa de tots els assistents i del mateix homenatjat, l’ajuntament de Soses ha volgut posar el nom d’aquest veí al camp, per la seva implicació amb l’equip, amb l’equip,el club, els esports i el municipi de Soses

Soses inaugura el camp de futbol del municipi, el qual recentment ha estrenat gespa artificial; i el bateja amb el nom de ‘Joan Baqué’, en honor a un veí del poble, el qual, des de sempre, ha estat implicats amb el camp, el club de futbol de Soses i el municipi en general.

 

Aquesta tarda s’ha dut a terme la inauguració oficial en la qual hi ha participat Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep M. Espasa, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Helena Martínez, diputada provincial i Sandra Marco, alcaldessa de Soses.

 

Per sorpresa de tots els assistents i del mateix Joan Baqué, el consistori, de la mà de la seva alcaldessa Sandra Marco, ha desvetllat en l’acte inaugural ,el nom que durà el camp de futbol de Soses i li ha fet entrega al mateix Baqué de la placa commemorativa. “Per la teva implicació amb el camp de futbol, amb l’equip de Soses, i amb el municipi. Per la teva llarga trajectòria amb aquest equip, per tot el que has fet pel club i per aquest municipi, perquè sempre hi ets i sabem de sobres que hi seràs, per tot això i més, aquest camp de futbol només podia portar el nom de Joan Baqué”, descobria Marco.

 

L’homenatjat amb llàgrimes als ulls, ha rebut la placa molt emocionat i amb una grata sorpresa. “Aquest municipi i en especial aquest equip sou la meva vida, no tinc paraules per expressar el que sento en aquest moment, però si puc dir que estaré aquí, al costat d’aquest club, d’aquests jugadors i d’aquests colors tota la vida”, ha dit Baqué.

 

Un cop finalitzats els parlaments i l’entrega de les Plaques commemoratives, s’ha dut a terme la presentació dels diferents equips,  que són el Veterans Soses, Femení Cadet, Femení Infantil, Baix Segrià i Club Futbol Soses. Més de 300 jugadors de totes les edats, son usuaris d’aquest camp de futbol de gespa artificial.

 

Infolleida