El camp de futbol de Soses estrena gespa artificial

03/04/2022

L’alcaldessa ha convidat en aquesta estrena a qui va ser regidora d’Esports d’Alguaire, Gemma Massana, la qual els aconsellar en tot el procés de canvi de gespa natural a artificial, avui, dia en què juguen el CF Soses contra CE Alguaire

El camp de futbol de Soses estrena avui gespa artificial, després de quasi 5 mesos d’arranjament d’aquest equipament esportiu. L’alcaldessa, Sandra Marco, ha agraït als jugadors i afició l’espera per aquests mesos de reformes, els quals han propiciat que els entrenaments i partits fossin en municipis veïns.

Marco també ha dedicat unes paraules d’agraïment a Gemma Massana, regidora a l’Ajuntament d’Alguaire, per la seva col·laboració i acompanyament en aquesta reforma del camp de futbol, ja que Massana va ser qui va pilotar el projecte de canvi de gespa al camp de futbol d’Alguaire.

Casualment, el partit d’avui també era entre el Club de Futbol de Soses i el Club Esportiu d’Alguaire. Tercer i primer de grups respectivament de la Lliga 3a Catalana. Gemma Massana ha felicitat a l’alcaldessa per l’ambició de l’equip de govern en la millora dels equipaments municipals de Soses.

Tot i que avui era el primer partit que es duia a terme en la nova gespa, la inauguració oficial tindrà lloc en unes setmanes. 

 

Infolleida