Dissabte de música a l'aeroport d'Alguaire

05/07/2024

Més d’una vintena de DJ se citen demà a la terminal d’Alguaire per recuperar els millors èxits dance durant deu hores de concerts en dos escenaris de forma simultània

L’aeroport d’Alguaire acull la segona edició del Lleida Airport Remember Festival després de l’estrena de l’any passat, mantenint l’aposta per la música dance. Més d’una vintena de discjòqueis conformen una programació que s’allargarà des de les 20.00 fins a les 06.00 hores en dos escenaris simultanis. El tribut original a Daft Punk per Robot Rock Alive encapçala un cartell que compta amb noms com Mon DJ, Sergi Domene, Ernest Codina i Moncho.

L’escenari principal acollirà un remember de música dance i comptarà amb una macropantalla led de 100 metres quadrats, mentre que el secundari oferirà sessions amb els hits de música màkina més comercials dels 90 i els 2000. El festival també presenta una àmplia varietat de food trucks i ofereix una zona d’aparcament gratuït perquè els assistents puguin acudir-hi amb el seu vehicle privat. Les entrades low cost ja s’han esgotat. Encara queden passis vip i entrades generals a la venda a la pàgina web airportremember.com.
Infolleida