Demanen quinze anys per violar i amenaçar de mort l'ex a Torre-serona

27/09/2019

La Fiscalia sol·licita una condemna de quinze anys de presó i deu més de llibertat vigilada per a un home, E.C.P., de 39 anys i nascut a Romania, acusat de violar brutalment, lligar, pegar i amenaçar de mort la seua exparella, a la qual va atacar després d’amagar-se al seu domicili el 21 de juny de l’any passat a Torre-serona. Està previst que el judici tingui lloc aquest matí a l’Audiència de Lleida. El Ministeri Públic considera que l’home és autor d’un delicte continuat d’agressió sexual.

El processat, segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, va mantenir una relació sentimental de nou anys amb la víctima que va acabar a finals de maig del 2018, però l’home “insistia a reprendre la relació, dient-li que en cas contrari se suïcidaria”. Així, durant tot el mes de juny, l’acusat, sempre segons Fiscalia, va enviar missatges de WhatsApp i correus electrònics a la dona en què es mostrava gelós i el dia 21 li va trucar dient-li: “Et comportes com una puta i com a puta rebràs.”

Així doncs, cap a les 20.00 hores, l’home es va amagar al domicili de la seua exparella esperant que arribés a casa. Quan la dona era al canviador, li va posar el ganivet al coll i, recriminant-li la seua nova relació, la va arrossegar per la casa estirant-li els braços i dels cabells i donant-li cops contra la paret, segons Fiscalia. Al dormitori, “va arribar fins i tot a posar-li una funda de coixí buida al voltant del coll i amb unes tisores a la mà li deia: «Et tallaré els dits un a un si no em dius la veritat”.

Posteriorment, li va arrancar la roba interior i la va violar brutalment, segons l’acusació. La dona va intentar desfer-se de les cordes i demanar socors però l’acusat s’adonava de la seua intenció i la tornava a colpejar i li pressionava el coll amb la funda de coixí.

L’home també li va dir: “Recorda tots els moments bonics perquè no sortiràs viva d’aquesta casa, acabaràs la teua vida al meu costat” i la va violar per segona vegada. Finalment, va aconseguir fugir quan un cosí i la parella d’aquest van obrir la porta del domicili, i l’acusat es va quedar a l’interior.

Per tot plegat, el fiscal sol·licita una condemna que ascendeix a quinze anys de presó i deu anys més de llibertat vigilada que s’executaria amb posteritat a la pena de presó. A més, reclama la imposició d’una ordre d’allunyament de 1.000 metres i de prohibició de comunicació durant una dècada i que indemnitzi la víctima amb 60.000 euros pels danys morals que li ha ocasionat.

SEGRE.COM