Cau el segon cap de sèrie masculí al Campionat de Catalunya SUB 15 del CT Urgell 

26/07/2019

L’eliminació del segon cap de sèrie del quadre masculí, Noah Regas, ha estat la nota destacada de la quarta jornada del Campionat de Catalunya de Tennis sub 15, que aquest divendres viurà els enfrontaments de semifinals a les pistes del Club Tennis Urgell.

Així, en nois, el primer favorit, Gerard Campaña, ha continuat amb la seva marxa imparable i avui s’ha desfet per 6-0 i 6-4 d’Iker Urribarrens (12), però en canvi, el segon cap de sèrie, Noah Regas, ha caigut davant el sisè favorit, Xavier Sardà, per 6-3 i 7-5.

Pel que fa al quadre femení, no ha fallat cap de les tres màximes favorites: la primera cap de sèrie, Laura Guberna, no ha donat opció a Maria Wang Martínez (6), a la que ha superat per 6-3 i 6-2; Raquel Caballero (2) s’ha imposat per 6-1 i 6-0 davant Anna Miralles; i Jordina Cegarra (3) ha derrotat per 6-0 i 6-3 a Lucia Aranda (5).

En dobles, les tres parelles lleidatanes que estaven en competició, formades per Albert Mòdol-Carles Solana, Jan Rubio-Marco Vicente i Emili Elias-Xavier Mayoral, ja han quedat eliminades. A hores d’ara s’estan disputant la resta de partits de la jornada.

El torneig està organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Tennis i el CT Urgell i compta amb el patrocini de  Grup Optimotor.

 

Infolleida