Atropellen dos germanes de 75 i 93 anys al carrer Major d'Alcarràs

04/10/2019

Dos germanes de 75 i 93 anys van resultar ferides ahir al matí al ser atropellades al carrer Major d’Alcarràs. Les dos dones van ser evacuades en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic lleu i menys greu, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre es va produir cap a les 10.30 hores al carrer Major quan un cotxe dels que es poden conduir sense carnet va maniobrar marxa enrere i el conductor no es va adonar que hi havia dos dones travessant el carrer, segons va informar la Policia Local.

 

Les ferides, que van patir contusions, van ser arrossegades per un cotxe que feia marxa enrere

 

Fins al lloc va acudir una patrulla policial així com dos ambulàncies del SEM. També van ser alertats els Bombers de la Generalitat, que van ser desactivats minuts després.

Les dos dones van ser ateses in situ pels sanitaris i, posteriorment, evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova. Totes dos van ingressar a Urgències i van ser sotmeses a diferents proves, segons van informar des del centre hospitalari. Les dos van resultar contusionades. El SEM va informar que el pronòstic de les ferides era menys greu i lleu.

SEGRE.COM