Artesa de Lleida organitza la cursa i la caminada més solidaria en benefici de la Marató de TV3

26/11/2019

Se celebrarà l’1 de desembre amb dos recorreguts de 5 i 10 km pel terme municipal

El vicepresident Jordi Latorre ha participat aquest dilluns en la roda de premsa de presentació de la 7a cursa i caminada solidària per la Marató de TV3 que se celebrarà a Artesa de Lleida l’1 de desembre.

 

La presentació -que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació- ha comptat amb les intervencions del regidor Marcel Mor; i la membre de l’Associació Superbé, Ester Roure.

 

L’organització ha previst dos recorreguts de 5 i 10 km, tant per la cursa com per la caminada, amb sortida des de davant del pavelló municipal. Els inscrits en la caminada ho faran a les 9.30 hores i els de la cursa a les 10.00 hores, tal i com ha explicat Marcel Mor, que ha recordat que la sortida i arribada es farà al pavelló poliesportiu i que els participants de la cursa ho faran en una direcció i els de la caminada a la inversa. La passada edició es van recaptar més de 5.000€, quantitat que es vol, con a mínim igualar enguany.

 

Jordi Latorre ha destacat la doble vessant que presenta aquesta cursa amb la pròpia de la pràctica esportiva i la de donar suport a la recaptació de diners per a la lluita, en aquest cas, contra les malalties minoritàries.

 

De la seva banda, Ester Roure ha destacat el caràcter absolutament solidari de la cursa i ha posat en valor el suport dels prop de 70 voluntaris que treballen per tirar endavant la jornada.

 

Una vegada finalitzades les curses i lliurats els premis, l’Ajuntament i l’Associació Superbé organitzarà les curses infantils des de P-5, passant per pre-bejamins, benjamins i acabant en alevins. Aquestes curses es faran a les 12.00 hores davant la pista poliesportiva.

Infolleida