Artesa de Lleida obre les inscripcions per la marxa solidària en benefici de la Marató

21/10/2017

Hi haurà 2 modalitats: cursa i caminata, i 2 circuïts: un de llarg de 10km i un de curt de 5km

El diumenge 3 de desembre és la data escollida per a la celebració de la Cursa i Caminada Solidàries d’Artesa de Lleida. Com ja és tradició, la jornada serà a benefici de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties infeccioses.

La Pista Poliesportiva serà el centre d’operacions d’una cita que començarà a les 9.30 hores en el cas de la caminada i a les 19.00 hores per les curses. En ambdós casos es podrà triar entre dos circuits, de 5 i 10 kilòmetres. Hi haurà avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, xocolatada al finalitzar la caminada i esmorzar per tots els corredors, a més de l’obsequi d’una samarreta tècnica a tots els participants.

Es poden fer inscripcions des d'aquest passat divendres fins el mateix dia de la cursa, amb un preu de 14 euros. El límit de participants per a la cursa serà de 300 inscrits, comptant ambdues distàncies. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants, i també zona de pàrquing.

Un cop s’hagin acabat de donar els premis de les curses, l’Ajuntament d’Artesa de Lleida i l’escola CEIP Els Til·lers organitzaran curses infantils.

InfoLleida